Στήθος Ιατρικό Tattoo Θηλής - Χρωματισμός θηλής - Mara Varvakis

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ιατρικό Tattoo Θηλής
MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
MEDICAL TATTOO/ ΠΑΡΑ'Ι'ΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
Η παραϊατρική δερματοστιξία, το τατουάζ θηλών,  όπως έχει καθιερωθεί στην ελληνική γλώσσα ο όρος medical tattoo, μετά από μαστεκτομή δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες να αποκτήσουν μια θηλή και θηλαία άλω (το έγχρωμο δέρμα γύρω από τη θηλή) ρεαλιστική σύμφωνα με την αρχική τους εικόνα δίχως να χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.
Περιπτώσεις που μπορεί να εφαρμοστεί ο επανασχηματισμός θηλής και θηλαίας άλω  είναι οι εξής: έπειτα από μαστεκτομή, σε αχρωμία ,σε δυσχρωμία, μετά από μειωτική η αυξητική επέμβαση, οριοθέτηση νέου περιγράμματος της θηλαίας άλω [μικρότερη-μεγαλύτερη] της ήδη υπάρχουσας.
Θα περάσει 3 στάδια επούλωσης . Επούλωση, απολέπιση, αφομοίωση. Η περίοδος αυτή κρατάει περίπου 45 ημέρες όπου και εφαρμόζεται ένα επαναληπτικό για ολοκλήρωση της τεχνικής για άρτιο  αποτέλεσμα.
Παραμένει στο δέρμα για πολλά χρόνια ,ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναληφτεί η διαδικασία έπειτα από 5 χρόνια περίπου προκειμένου να είναι πιο ζωηρό το χρώμα. Η επιλογή χρώματος γίνεται με βάση το χρώμα της θηλής  του άλλου μαστού, όπου και στο ήδη υπάρχον μπορούμε να διορθώσουμε χρωματικά. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται δημιουργούνται κάτω από αυστηρές οδηγίες νομοθεσίας και είναι εγκεκριμένα ως προς αυτήν την χρήση.
Το τατουάζ θηλής ,μπορεί να εφαρμοστεί έπειτα από έναν μήνα περίπου μετά την αποκατάσταση μαστού, κατόπιν με συνεννόηση του ιατρού. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ιατρός χτιζει χειρουργικά την θηλή με την χρήση τοπικών δερματικών κρημνών δηλαδή το έπαρμα [θηλή] με δέρμα από τον μαστό, σε αυτήν την περίπτωση έχουμε ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.  Αλλά και στην περίπτωση που δεν υπάρχει προπέτεια θηλής με την εφαρμογή ειδικής τεχνικής 3D με φωτοσκιάσεις, επιτυγχάνεται ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, πάρα πολύ ρεαλιστικό πολύ κοντά στην αρχική εικόνα της θηλαίας άλω!
Ανώδυνα, αναίμακτα με φυσικό αποτέλεσμα με χρόνο εφαρμογής που δεν υπερβαίνει τα 60 λεπτά ανακτά και πάλι η γυναίκα την θηλυκή της αυτοπεποίθηση βελτιώνοντας και την ψυχολογία της τα μέγιστα.
Social
Mara Varvakis PMU Tik Tok
Επιστροφή στο περιεχόμενο